![](https://biblio.cz/wp-content/uploads/2024/03/zkvaseno-oprava-724x1024.jpg)
Zveme vás na přednášku Vládi Sojky o fermentaci potravin. Vláďa Sojka vlastní e-shop Fermentárum.cz a společně se svou kolegyní Zuzanou Ouhrabkovou píše nejobsáhlejší český blog o fermentaci potravin Zkvašeno. Vláďa se Zuzanou jsou také autoři knihy Zkvašeno – Kuchařka na doma. Pan Sojka vám na přednášce představí projekt Zkvašeno a kuchařku, probere úplné základy fermentace, které bude demonstrovat na své malé sklenici se zeleninou. Dozvíte se, jaký je význam fermentovaných potravin v každodenní stravě. Budete mít také možnost některé fermentované potraviny ochutnat.
Přednáška se bude konat ve čtvrtek 14. března od 17 hodin v sále knihovny. Vstupné dobrovolné.
Komentáře